Belirsizlik Çağında mı Yaşıyoruz?

28 Mart Pazartesi günü saat 13:00’te Kapadokya Üniversitesi Youtube Kanalından canlı olarak yayımlanacak “İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru” seminer serisinin dokuzuncu programına, demokrasi konusunda önde gelen teorisyenler arasında yer alan Sydney Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör John Keane konuk olacaktır. Demokrasi ve Temsil konularında çalışmalar yapan Profesör Keane “Whatever happened to Democracy (2002)”, “Global Civil Society (2003)”, “Violence and Democracy (2004)”, “The Life and Death of Democracy (2009)”, “Democracy and Media Decadence (2013)”, “Refiguring Democracy: The Spanish Political Laboratory (2017)” ve “The New Despotism (2020)” adlı kitaplar dahil bir çok kitabın yazarıdır. Aralarında “Sivil Toplum ve Devlet”, “Medya ve Demokrasi”, “Şiddet ve Demokrasi” ve “Yeni Despotizm” adlı kitapları dahil çok sayıda kitabı Türkçeye çevrilmiştir.

“Belirsizlik Çağında mı Yaşıyoruz?” başlığı altındaki programın moderatörlüğünü Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Özçetin yapacaktır.

Tags:
Prof. John Keane

Sydney Üniversitesi Öğretim Üyesi
Prof. Burak Özçetin

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi
How to download the theme ?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley
How to add a Free Ticket ?
How to create a event website ?

Seminer Detayları

28 March 2022 13:00
    Kapadokya Üniversitesi
    Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir

Belirsizlik Çağında mı Yasıyoruz?
    Prof. John Keane, su baskınları ve yangınlar, küresel veba, canlı türlerinin yok olması, sona ermeyen savaşlar, azalmakta olan Amerikan gücü, Batı’nın manevi çöküşüne dair tartışmalar, demokrasiye kar...